På GS-fackets kongress

Startkraft på GS-fackets kongress

GS-fackets Susanna Hedman var en av många kongressdeltgare som vi i Startkraft gladdes åt att träffa. Startkraft är med på GS kongress i Västerås för att prata om vår hjärtefråga - att vara ett starkt och värdefullt stöd vid omställning.

På Handels kongress

Startkraft på Handels kongress

Startkraft är med på Handels kongress 2016 för att prata om vår hjärtefråga - att vara ett starkt och värdefullt stöd vid omställning. På kongressen gläds vi av alla fantastiska möten och samtal med Handels ombud, ombudsmän och andra besökare på kongressen.

Många matchningar på jobbmässa i Göteborg

Deltagare på  jobbmässa på SKFI januari arrangerades en stor och lyckad jobbmässa i IF Metalls lokaler i SKFs klubbstuga. Många av SKFs tidigare medarbetare fick konkreta tips på arbeten och intervjuer bokade.

Jobbmatchning i Borås

Det hölls en uppskattad jobbmässa i Borås, arrangerad av TRR och Startkraft. En nöjd Jobbmässa i BoråsPernilla Willig, rådgivare på Startkraft, har stora förhoppningar om att den höga mingelfaktorn melllan arbetsgivare och arbetssökande kommer att leda till många nya anställningar.

På Kommunals kongress

Tobias Baudin besöker Startkraft

Kommunals nyvalde ordförande Tobias Baudin är en av många som var nyfiken om på vilket sätt Startkraft kan finnas som ett stöd till Kommunals medlemmar.

Har du rätt till avgångsbidrag? AGB

Uppsagd på grund av arbetsbrist och är 40 år eller äldre?

Då kan du ha rätt till avgångsbidrag, ett engångsbelopp mellan 33 850 till
49 250 kronor.  

Ingår i omtsällningsavtalet och adminstreras av afa-försäkring. Ansökan kan göras inom två år efter friställningen.

Bäst i test

 tsl.se

Trygghetsfonden TSL utvärderar och jämför alla omställningsföretag inom TSL-systemet och vi på Startkraft är stolta över de omdömen vi får.

Rekryteringsdag för lagerarbetare

Startkraft arrangerade en rekryteringsdag för lagerarbteare. Linn Holmberg från Proffice var på plats för att träffa kandidater.

Dagen blev mycket uppskattad av både Proffice och Startkrafts deltagare. Vii hoppas att den leder till konkreta arbetstillfällen för våra deltagare.

Rekryteringsbehov? Kontakta oss

Behöver du anställa? Startkraft Rekrytering hjälper Startkraft Rekryteringarbetsgivare att snabbt, enkelt och kostnadsfritt finna rätt personal.

Telefon: 0771-81 47 81
E-post: info@startkraft.se

Lyckad rekryteringsträff med Taxi Stockholm

Mike

Mike var en av många deltagare som träffade Taxi Stockholm på en rekryteringsträff anordnad av Startkraft- och TRR Rekrytering i Stockholm.

Han håller på att ta Taxi-kort och denna träff kan mycket väl resultera i en anställning när han är klar. Det blev ett mycket positivt möte.

Startkraft Online

Startkraft Online är webbplatsen för alla våra deltagare. Här finns mängder av kunskap, konkret information, tips och inspiration till för att ge positiva fördelar till alla som befinner sig i omställning mellan två jobb.

 

Erfarna truckförare och montörer

Leif johansson på intervjuLeif Johansson, var en av 16 deltagare som passade på att gå på Speedintervju när Startkraft anordnade en rekryteringsdag för erfarna truckförare och montörer. Det är annorlunda att söka jobb nu mot förr, säger Leif som  hoppas på att han får jobbet efter att ha träffat Ranstads rekryterare.